Vores afdelinger

Group Companies 2015

1. Hedegaard Foods A/S

2. Starup Æg K/S

3. Svenska Lantägg AB

4. Eggs Posure A/S

5. Eggs Posure Sales Office

6. Muna Foods Oy

7. Muna Foods Satellite

8. Närpes Äggpackeri Oy

9. Eesti Munatooted

10. OÜ Koks Munatootmine

Koncernen

Levnedsmiddelvirksomheden Hedegaard Foods forarbejder, pakker og distribuerer friske skalæg samt en række kogte og pasteuriserede ægprodukter og æggepulver. 

Koncernen har en årlig omsætning på ca. 1,3 mia. DKK og består bl.a. af datterselskaberne, Muna Foods Oy,  Svenska Lantägg AB, Koks Munatootmine OÜ samt Eggs Posure A/S, der sælger og udvikler emballagekoncepter World Wide. Hedegaard Foods håndterer ca. 1 mia. æg om året og beskæftiger ca. 200 medarbejdere. 

I dag råder Hedegaard Foods og Svenska Lantägg over tre ægpakkerier og to produktfabrikker i Danmark og Sverige. 

I foråret 2014 gik Hedegaard Foods sammen med hollandske Twinpack og stiftede emballagefirmaet Eggs Posure. Visionen for den nye virksomhed er at skabe merværdi til den globale ægindustri igennem kreative og værdiskabende emballagekoncepter.

I juni 2014 købte Hedegaard Foods 50 % af aktierne i den finske levnedsmiddelvirksomhed Munakunta, der med 40 % markedsandel er størst i Finland inden for pakning af skalæg og produktion af pasteuriserede ægprodukter. 

I december 2014 købte Hedegaard Foods den estiske levnedsmiddelvirksomhed HK Scan Estonias æg-aktiviteter, der er organiseret i datterselskabet OÜ Koks Munatootmine. Selskabet har 30 % markedsandel i Estland. Aftalen afventer endelig godkendelse af de estiske konkurrencemyndigheder.

Gennem ejerstrukturen har Hedegaard Foods dybe rødder til landbruget og foderstofindustrien i Nordeuropa.